Contact met ouders

Op basisschool de Tamarisk vinden wij het belangrijk om goed contact met ouders te hebben. We hebben vier keer per jaar een moment voor oudergesprekken. Hier kunnen ouders vertellen over hun kind en vertelt de leerkracht hoe het gaat op school. In groep 1 gaan de leerkrachten op huisbezoek, om kennis te maken in de eigen omgeving van het kind.

Bij het halen en brengen kunnen ouders altijd even de leerkracht aanspreken indien dit nodig is. Bij activiteiten binnen of buiten de school vragen wij hulp van ouders en er zijn momenten in de onderbouw dat ouders in de klas mogen komen kijken.

Bij ons op school werken wij met Social Schools. Alle communicatie binnen de basisschool gaat binnen 1 app. Leerkrachten en de directeur kunnen berichten sturen naar de hele school of per groep. Elke groep deelt regelmatig foto’s, filmpjes en berichten over de activiteiten en lessen in en buiten de klas. Ouders kunnen hierop reageren. Verder kunnen ouders gesprekken plannen, absentie doorgeven en persoonlijke berichten naar de leerkracht sturen.

Voor vragen over Social Schools, kunt u terecht bij Janine van de administratie.

Inloggen Social Schools